Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


www.kolbeek.nl accepteert excuus. www.svenschenkel.nl plaatst foto.

Tuesday, 25 Sep 2001 door Danny

Enschede,

De maker van www.kolbeek.nl heeft de excuses van
www.svenschenkel.nl geaccepteerd. Dat valt op de site www.kolbeek.nl te lezen. "Excuses geaccepteerd, Sven!!! Jij blijft natuurlijk ook altijd mijn manager" valt er te lezen.

De maker van www.svenschenkel.nl heeft inmiddels om zijn goede bedoelingen te benadrukken een foto op de site geplaatst van een ander zeer opgewekt Moreslid. Dit om de maker van www.kolbeek.nl gunstig te stemmen en te houden.

De afgelopen dagen waren er enigszins spanningen ontstaan tussen de makers van beide sites. Op de site www.svenschenkel.nl viel afgelopen weekend namelijk te lezen dat de maker van www.kolbeek.nl niet langer de manager meer was van www.svenschenkel.nl. Ook werd er niet langer meer naar de andere site verwezen. Inmiddels is de situatie weer normaal.

Overigens is de site van www.kolbeek.nl behoorlijk vernieuwd. Het Moreslid heeft namelijk ook een nieuw bedrijf opgericht dat hij op deze manier wil promoten. Het gaat om het bedrijf "Koningen Advies". Vooralsnog is onduidelijk wat de bedoelingen zijn en wat voor soort advies gevraagd kan worden. Of de maker van www.svenschenkel.nl ook manager wordt van het nieuwe bedrijf is vooralsnog onduidelijk. Afgaande op de nieuwe situatie is dit echter niet uitgesloten.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: