Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Verslaggever www.ius.org stopt met berichtgeving

Wednesday, 26 Sep 2001 door Danny

Enschede,

Uw verslaggever stopt tijdelijk met het schrijven van berichten op deze site vanwege een verhuizing. Gezien de ontwikkelingen en drukte de komende weken is het haast onmogelijk goede en betrouwbare nieuwsberichten te plaatsen. Ook de webmaster van de site is de komende weken niet actief vanwege een vakantie in het verre Noord-Westen. De werkplek van uw verslaggever zal met ingang van volgende week verhuisd zijn. De huidige is inmiddels veranderd in een waar slagveld, vol verhuisdozen. Alleen de computer is nog niet ingepakt.

Mochten er overigens ontwikkelingen zijn binnen het genootschap, die directe plaatsing noodzakelijk maken, dan spreekt het voor zich dat alles op alles gezet wordt om dit te realiseren. De Leeden van het genootschap zullen dan tevens een melding via het interne communicatiesysteem "Geblaat" krijgen. De verwachting is dat vanaf 8 oktober de nieuwsvoorziening weer als vanouds zal gaan verlopen.

Overigens is dit bericht het honderdste bericht dat door uw verslaggever op deze site geplaatst is. Het eerste bericht werd op vrijdag 30 maart gepubliceerd en ging over de verloving van Prins Willem-Alexander en Maxima. De afgelopen honderd berichten zijn al veel zaken behandeld. Zo is er uitgebreid aandacht geweest voor het Koninklijk Huis, www.svenschenkel.nl, www.kolbeek.nl, het reilen en zeilen van de Hooghe Raad, Menno Sappé, OPA en de eerste jaarvergadering van het genootschap. Hoogtepunt was natuurlijk 21 mei 2001, het tienjarig bestaan van Ius Sanctus.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: