Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Weinig animo voor verslaggeversfunctie

Thursday, 01 Nov 2001 door Danny

Enschede,

Er zijn op dit moment nog geen serieuze reacties binnengekomen bij de redactie van www.ius.org voor de functie van redacteur/verslaggever.

Dat het een zware baan is moge inmiddels wel duidelijk zijn, maar dat Oud-Ius (def. Spit/Veenbaas) zo aan haar schrijferskwaliteiten twijfelt en daarom niet solliciteert, is een volkomen verassing. Desalniettemin gaat de redactie van de website er vanuit dat er binnenkort iemand binnen het genootschap gevonden zal gaan worden.

Overigens heeft uw verslaggever deze week te maken gehad met vreemde praktijken omtrent de sollicitatieprocedure. Er bleek binnen het genootschap één persoon te zijn die wel interesse had in het baantje en dit bekend maakte via de mail. Echter dit mailtje bleek door een ander lid van het genootschap onder zijn functie en naam te zijn geschreven. Uw verslaggever raakte hierdoor de kluts kwijt en was dan ook onaangenaam verrast toen de "grap" uitlekte. De politie is inmiddels met de zaak bezig. Volgens bronnen leidden de sporen richting het Zuiden of Midden van Europa.

Vooralsnog is de sollicitatieprocedure met een aantal dagen verlengd. Tot die tijd kunnen kandidaten zich melden voor de functie van redacteur/verslaggever van www.ius.org. Enne...wie wil dat nu niet ?Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: