Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Telefoon brengt Kanselier in problemen

Wednesday, 07 Nov 2001 door Danny

Enschede,

De Kanselier van Moresgenootschap Ius Sanctus is gisteravond ernstig in verlegenheid gebracht toen zijn telefoon tijdens de inauguratie van nieuwe ASV Taste leden over ging. De Kanselier was bij de plechtigheid in een kerk in de Enschedese binnenstad aanwezig toen de Magistraat hem belde.

De Magistraat, die wegens andere verplichtingen niet aanwezig was, wilde de Kanselier op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen omtrent de Periode der Toetsing en Beoordeling. De Magistraat was dan ook stomverbaasd dat de Kanselier de telefoon mee had genomen naar de inauguratie. Na een minuut werd hij in paniek weggedrukt.

"Ik snap er niets van. Normen en Waarden! Ik schaam me diep voor deze gebeurtenis." aldus een geschrokken Magistraat. In de loop van de dag zal er nog zeker over deze gebeurtenis gepraat gaan worden met de Kanselier. Welke maatregelen de Magistraat gaat nemen om dit soort zaken in de toekomst te voorkomen is vooralsnog onbekend.

Overigens is de Kanselier ook nieuws op de site van Damesdispuut Bastet.
(www.bastet.nl.nu) In de roddelrubriek van de Dames staat vermeld dat hij tegenwoordig een vriendin heeft genaamd Noortje.

Ondertussen loopt de Periode Der Toetsing en Beoordeling gewoon door. De Kandidaten van Moresgenootschap Ius Sanctus zijn vanmorgen op de Universiteit Twente geweest, waar zij kennis hebben gemaakt met het Erelid van het genootschap. De gebeurtenissen daar zijn vooralsnog niet bekend.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: