Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Voorbereiding speciale Ordeactiviteit in gang !

Friday, 09 Nov 2001 door Danny

Enschede,

De voorbereidingen voor een nieuwe activiteit voor de Leeden van de Orde der Verheevenen van Moresgenootschap Ius Sanctus zijn in volle gang. Dat is vanmorgen vroeg, door middel van nieuwe communicatiemiddelen, bekend gemaakt door een jong lid van de Orde. Het jonge lid wil graag anoniem blijven om het proces niet te verstoren.

Het jonge lid van de Orde der Verheevenen is op dit moment bezig met de voorbereidingen voor een "culinaire orde-activiteit". Wat dat precies inhoudt wilde hij niet bekend maken, wel wilde hij zeggen dat “het anders is dan anders” en door de Orde der Verheevenen zeker omarmd en gewaardeerd zal worden. De activiteit wordt door hem georganiseerd als “tegenprestatie”. Toen hij de status van Ordelid kreeg aangewezen tijdens een Algemene Vergadering van het genootschap beloofde hij, dat hij een speciale Ordeactiviteit zou organiseren.

Wanneer de activiteit gehouden zal gaan worden is vooralsnog onbekend. Volgens het jonge lid zijn dit soort activiteiten vaak ver van tevoren volgeboekt, maar met een beetje geluk hoeft het niet al te lang te duren. "Even geduld, aub" aldus het jonge Ordelid.

De laatste Ordeactiviteit is inmiddels al weer een tijdje geleden. Toen bezochten de Leeden van de Orde der Verheevenen een Diamanthandel en de wallen in Amsterdam. Daarna werd er in de Jordaan uitgebreid gegeten. Ook deze activiteit werd toen georganiseerd als “tegenprestatie” van een nieuw Ordelid.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: