Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Magistraat door kandi's op handen gedragen !

Friday, 09 Nov 2001 door Danny

Enschede,

De Kandidaten van Moresgenootschap Ius Sanctus hebben vannacht de Magistraat op de schouders naar huis gedragen. De kandidaten besloten tot deze spontane actie, nadat de Magistraat zijn vertrek uit Antigoon had aangekondigd.

Vanwege het slaapgebrek door de Taste-uitval afgelopen woensdagnacht/donderdagochtend in Eindhoven besloot de Magistraat redelijk op tijd weer naar huis te gaan. Toen hij afscheid had genomen van de kandidaten besloten zij tot een ludieke actie en tilde ze hem op. Als een koning op zijn troon werd de Magistraat uit de kroeg gedragen richting de Oude Markt in de Enschedese binnenstad. Gelukkig voor de kandidaten woont de Magistraat niet zo ver, maar het einde van "Via Justitia" is nog een redelijk stukje lopen.

Comfortabel was de rit niet. En van de kandidaten is behoorlijk lang met als gevolg dat de andere kandidaat, die kleiner is, het gewicht van de Magistraat voornamelijk moest opvangen. Bij aankomst van het huis van de Magistraat namen de kandidaten alsnog met de gepaste handdruk afscheid.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: