Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Máxima na Groningen direct naar Buenos Aires

Saturday, 10 Nov 2001 door Danny

Buenos Aires,

Máxima is na haar bezoek aan de provincie Groningen, vrijwel direct naar Buenos Aires gegaan. Willem-Alexander volgde Máxima naar Buenos Aires. De twee werden gisteren gezien in een Argentijns winkelcentrum waar ze zaken bezochten die onder meer huwelijkscadeaus en bruiloftsartikelen verkopen. Haar komst werd, volgens haar kledingontwerpster Graciela Naum, in het diepste geheim georganiseerd. Zelfs haar broers en zussen wisten aanvankelijk niet dat ze in het land was. Toch kreeg de pers binnen twee uur lucht van de aanwezigheid van de aanstaande prinses en werd haar ouderlijk huis omsingeld.

De verloofde van de kroonprins bracht een bezoek aan Naum die voor Máxima, haar moeder en haar zussen vrijetijdskleding ontwerpt. Volgens de Argentijnse tv zou Máxima haar trouwjurk in Buenos Aires laten maken, maar niet bij Naum.

Volgens Naum hebben de prins en zijn verloofde in Nederland meer bewegingsvrijheid dan in Argentinië. "Want Nederlandse journalisten hebben meer respect voor de privacy. Anders zou Máxima vaker op bezoek komen, want ze vindt het heerlijk hier te zijn. Desondanks gaat het goed met haar. Ze is gelukkiger dan ooit."

Een foto behorende bij het artikel is te vinden op
www.ad.nl.

(Bron Algemeen Dagblad)


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: