Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Kandidaten in UT Nieuws ?

Wednesday, 14 Nov 2001 door Danny

Enschede,

De kandidaten van Mores hebben gisteravond een poging ondernomen om lid te mogen worden van de Commissie Meer Mores in de Media. Terwijl één van de kandidaten verkleed was als (oranje) trein trokken zij de aandacht van een fotograaf van het UT Nieuws.

Deze fotograaf bedacht zich geen moment en maakte een aantal foto's van de kandidaten van Mores. Daarnaast heeft hij ook een aantal vragen op de kandidaten afgebvuurd. Het is overigens op dit moment vooralsnog onduidelijk of de foto's morgen ook daadwerkelijk in het UT nieuws staan. Bij plaatsing van de foto's komt een lidmaatschap van de Commissie Mores in de Media echter dichterbij. Daarvoor moeten zij nog wel een aantal andere keren de media voor Mores halen en natuurlijk in eerste instantie het lidmaatschap van het genootschap weten te bemachtingen.

Vanavond rond 22.00 uur zal in ieder geval al de digitale versie van het UT nieuws geplaatst worden. Wellicht kan er dan al meer duidelijkheid geboden worden. Ga naar www.utnws.utwente.nl voor de laatste versie van het wekelijkse blad van de Universiteit Twente.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: