Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Strenge MIS kledingcontrole op kroeg

Thursday, 15 Nov 2001 door Danny

Enschede,

De Magistraat van Moresgenootschap Ius Sanctus houdt vanavond een grootscheepse kledingcontrole. De Magistraat heeft hiertoe besloten omdat hij vindt dat de kleding van Moresleeden, met name jasjes, de laatste tijd niet gepast zijn.

Zo zijn veel jasjes gescheurd, ontbreken de nodige versierselen, zijn de knopen verdwenen en ontbreekt vaak het rugpand van het genootschap. Leeden die vanavond niet correct gekleed zijn krijgen een waarschuwing en worden bij een volgende overtreding aangedragen tot aanklacht. Volgens de Magistraat moet het niet al te moeilijk zijn om op z’n minst één goed Moresjasje in de kast te hebben hangen en deze te dragen.

Ook zullen leden van Taste niet aan de kledingcontrole ontsnappen. Vooral het dragen van witte sokken en *portschoenen op de sociëteit wordt niet getolereerd. Het genootschap wil op regelmatige basis de normen en waarden in de kroeg weer even op scherp stellen zodat de leden van Taste weten wat wel en wat niet kan.

Daarnaast zullen ook de kandidaten van Mores extra in de gaten gehouden worden. Van hen wordt verwacht dat zij vanavond correct gekleed zijn en op hun jasje een grote oranje bloem dragen. Deze extra opdracht is niet aan de kandidaten persoonlijk medegedeeld, maar wordt alleen via de website verspreid in de hoop dat de kandidaten de gebeurtenissen op de website goed volgen. Overigens heeft de Magistraat ditmaal wel hiertoe opdracht gegeven in tegenstelling tot de grap van uw verslaggever de vorige keer.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: