Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Veel Mores bij LBE Borrel in Utrecht.

Saturday, 17 Nov 2001 door Danny

Utrecht/Enschede,

Veel Leeden van jong Ius (def Spit/Veenbaas) hebben gisteravond de borrel van de Oud Ledenvereniging van Taste (LBE) is bezocht.

De borrel, die vier keer per jaar wordt georganiseerd voor (oud)leden van Taste, werd ook ditmaal in Utrecht georganiseerd en verliep succesvol. Aanvankelijk bleek de opkomst van de borrel niet al te hoog te zijn, maar dat werd later ruimschoots goedgemaakt.

Onder het genot van het smartlappenfestival, dat dit weekend in Utrecht wordt gehouden, konden de (oud)leden van Taste even gezellig bijpraten. Opvallend was de hoge opkomst van Leeden van Ius Sanctus, hetgeen de gezelligheid natuurlijk bevorderde.

Desalniettemin heeft uw verslaggever, die voor het eerst een LBE borrel bezocht, zijn ogen uitgekeken naar de grote groep dertigers die, met feestmuts, uit hun dak stonden te gaan op muziek van André Hazes, Drukwerk en Koos Alberts. Ondanks deze schokkende ervaring zal uw verslaggever ook de volgende keer weer van de partij zijn.

Meer informatie over de Oud Leden vereniging van Taste is te vinden op: www.ius.org/lbe.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: