Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


20.000 keer WWW.IUS.ORG!

Monday, 19 Nov 2001 door Danny

Enschede,

Een historisch moment. Binnen nu en een paar uur zal voor de twintigduizendste keer de site van Moresgenootschap Ius Sanctus bezocht gaan worden.

Bij plaatsing van dit bericht op de website staat de teller op de homepage op negentienduizend negenhonderd en vijftig. Om het geheel een bijzonder karakter te geven kan de persoon die voor de twintigduizendste keer de site bezoekt een speciale vermelding tegemoet zien op de site van het genootschap.

Belangrijk is wel dat de persoon zich zowel bij de webmeester als uw verslaggever van de site meldt via de e-mail. Daarnaast moet de persoon een bericht in het gastenboek achterlaten met daarin ieder geval melding van de tijd en plaats van deze speciale gebeurtenis.

De site van het genootschap is sinds 1997 online. Ook het interne communicatiesysteem "Geblaat" is in dat jaar opgestart, onder de naam "Iustimail." Op www.archive.org kan precies bekeken worden hoe de site zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Dagelijks registreert de teller op de site van het genootschap tussen de tachtig en honderddertig hits.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: