Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Magistraat en Griffier genaaid !

Thursday, 22 Nov 2001 door Danny

Enschede,

De Magistraat en de Griffier van Moresgenootschap Ius Sanctus konden hun ogen gisteren niet geloven toen zij het diesboekje van ASV Taste onder ogen kregen. Tot hun grote verbazing staan zij met hun foto (ook te zien op www.svenschenkel.nl en op www.kolbeek.nl) niet op de middenpagina van het diesboekje maar één pagina daarvoor en dat terwijl ze de middenpagina wel gekocht hadden voor een hoop geld.

“Dat ga ik niet betalen” was de eerste reactie van de Magistraat. “Sterker nog we gaan een schadevergoeding eisen!” vulde de Griffier hem aan. Nu staat er op de middenpagina’s een verhaaltje te lezen van de diescommissie zelf. Beide Heeren kochten de middenpagina op 24 oktober tijdens de ALV Taste en hebben dat vervolgens luidkeels verkondigd.

Tijdens de bewuste ALV werden namelijk de prijzen bekend gemaakt voor de verschillende advertentiepagina's. Door snel te handelen wisten beide Heeren de belangrijkste pagina's, namelijk de middenpagina's, op te kopen. Hun blijdschap was zo groot, dat zij door middel van het dansen van de bekende vogeltjesdans dit, tijdens de ALV, aan de overige Leeden van de vereniging lieten zien. (zie ook het nieuwsarchief van deze site).

Hoe één en ander nu gaat aflopen is vooralsnog onbekend, maar dat beide Heeren het er niet bij laten zitten moge duidelijk zijn.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: