Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Lustrumcantus wederom vertraagd

Thursday, 22 Nov 2001 door Danny

Enschede,

De Lustrumcantus van Moresgenootschap Ius Sanctus is wederom vertraagd. De bedoeling was de Lustrumcantus in Februari 2002 te gaan organiseren, maar vanwege “technische onmogelijkheden” en “gebrek aan kennis” kunnen een aantal belangrijke zaken helaas niet gerealiseerd worden. Een groot probleem dus voor de Leeden van het organiserende comité. “Dit is een behoorlijke teleurstelling, maar we gaan ervoor zorgen het alsnog te realiseren” was de reactie van één van hen.

Wat er nu precies met “technische onmogelijkheden” wordt bedoeld wilde de woordvoerder van het comité niet zeggen. De bedoeling is namelijk een unieke locatie voor de Cantus te regelen, maar daarvoor zijn wel extra maatregelen nodig om het te kunnen realiseren. Maatregelen die dus, naar nu blijkt, niet haalbaar zijn.

De Lustrumcantus heeft al eerder vertraging opgelopen. De bedoeling was namelijk de Lustrumcantus nog dit jaar te organiseren. Immers het genootschap bestaat dit jaar precies tien jaar. Echter vanwege andere zaken en volle agenda’s werd al vrij vroeg in het jaar besloten de Lustrumcantus te verplaatsen.

Het is overigens onduidelijk hoeveel vertraging er nu precies opgelopen is. De Leeden van het organiserende comité konden hier gaan antwoord op geven. Wel proberen zij met man en macht de vertraging tot nul te reduceren. De diescantus van ASV Taste, georganiseerd door Moresgenootschap Ius Sanctus, op 2 december 2001 gaat wel gewoon door.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: