Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Moresleeden als Sinterklaas ?

Friday, 23 Nov 2001 door Danny

Enschede,

Twee Leeden van Moresgenootschap Ius Sanctus gaan voor Sinterklaas spelen. Dat werd gisteravond bekend gemaakt op de mailinglijst van de vereniging. Sinds afgelopen weekend is Sinterklaas weer in het land met zijn zwarte pieten.

De twee Moresleeden plaatste de volgende een geheimzinnige boodschap op de mailinglijst: "Het schijnt dat hij (Sinterklaas red.) ook een (nachtelijk) bezoek gaat brengen aan ASV Taste. Dit zal gebeuren tussen dinsdagavond en donderdagavond." Daarnaast werden alle Leden van Taste opgeroepen hun schoen op dinsdag 27 november te zetten. "Misschien dat je er donderdag dan wel wat in hebt" aldus de Leeden.

Gezien de reputatie van beide Heeren is ook uw verslaggever erg benieuwd wat zij dan ook daadwerkelijk in de geplaatste schoenen gaan stoppen. De nachtelijke escapades van de Heeren zullen door uw verslaggever nauwlettend gevolgd gaan worden !


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: