Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Lustrumcantus ter discussie !

Friday, 23 Nov 2001 door Danny

Enschede,

De Lustrumcantus van Moresgenootschap Ius Sanctus wordt naar alle waarschijnlijkheid afgelast. Dat heeft uw verslaggever uit betrouwbare bron vernomen. De bedoeling was de Lustrumcantus in Februari 2002 te gaan organiseren, maar toen gisteren via deze site bekend werd gemaakt, dat de Lustrumcantus wederom vertraging had opgelopen vanwege “technische onmogelijkheden” en “gebrek aan kennis”, wordt er sindsdien binnen bepaalde kringen van het genootschap met de gedachte gespeeld om het geheel sowieso af te blazen.

Voordat dit besluit definitief wordt genomen zal de Lustrumcantus nog wel ter discussie gesteld worden op de aankomende Algemeene Vergadering van 7 december, aldus de betrouwbare bron. Leeden van het genootschap kunnen dan hun mening geven over de Lustrumcantus en wat er met het evenement moet gebeuren. Het kan in principe dus nog alle kanten opgaan. De Leeden van het organiserende comité waren ten tijde van de publicatie van dit bericht niet bereikbaar voor commentaar.

Als de Lustrumcantus wordt afgeblazen heeft het genootschap dit jaar, ondanks het lustrumjaar, geen grote activiteit neergezet. Het is namelijk ook nog onduidelijk of er in plaats van een Lustrumcantus een vervangende activiteit, zoals bijvoorbeeld een feest in Antigoon, wordt georganiseerd. De diescantus van ASV Taste, georganiseerd door Moresgenootschap Ius Sanctus, op 2 december 2001 gaat wel gewoon door.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: