Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Wat er mis ging...

Saturday, 24 Nov 2001 door Danny

Enschede,

In het bericht op deze site over de "ingrijpende verandering binnen de Hooghe Raad" is een foutje geslopen. Na overleg met betrokkenen blijkt nu dat de Kanselier niet van plan is te vertrekken uit de HR en dat het gerucht dus niet waar is.

Op de site schreef uw verslaggever namelijk dat de Kanselier uit de HR wilde stappen tijdens de Algemeene Vergadering van 7 december. Aangezien de Kanselier dan niet aanwezig zal zijn, zal dit dan ook niet gaan gebeuren. In een e-mail dat uw verslaggever van de Kanselier ontving geeft hij aan, dat hij pas rond februari zijn functie wil neerleggen. Daarnaast speelt de Kanselier met de gedachte om dan een andere functie binnen de Hooghe Raad te gaan bekleden.

Overigens gaan de Executeur-Generaal en de Procureur-Generaal wel weg uit de Hooghe Raad per 7 december. Onze excuses voor de overlast.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: