Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Vanavond besluit over inhoud Oud-Ius activiteit

Monday, 26 Nov 2001 door Danny

Enschede,

De Kandidaten van Mores nemen vanavond een besluit over de inhoud van de Oud-Ius activiteit aanstaande zaterdag. Na kleine commotie vanmorgen (uw verslaggever moet zijn "bronnenbestand" maar weer eens opschonen) heeft uw verslaggever met veel pijn en moeite een Kandidaat aan de lijn gekregen die dit bevestigde.

De activiteit van a.s. zaterdag gaat gewoon door. Meer details zijn te vinden in de uitnodiging die de Kandidaten enkele weken geleden verspreidde samen met de brieven voor de Orde-Leeden.

Inmiddels zijn door de Kandidaten een groot aantal activiteiten bedacht voor Jong-Ius (def.Spit/Veenbaas). Omdat het aantal zo groot is wordt er vanavond maar door de Kandidaten over gestemd. Welke activiteiten er bedacht zijn wilde de Kandidaat niet zeggen. Het moet immers een verrassing blijven.Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: