Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Lustrumcantuscomité lost problemen op !

Friday, 30 Nov 2001 door Danny

Enschede,

De Lustrumcantus commissie heeft de problemen omtrent de technische onmogelijkheden van de Cantuslocatie opgelost. Een week geleden werd duidelijk dat vanwege deze moeilijkheden de Lustrumcantus waarschijnlijk een grote vertraging op zou leveren. Nadat dit nieuws bekend werd onstonden binnen het Enschedese deel van Ius Sanctus twijfels over het nut van de Lustrumcantus en of het niet beter zou zijn het geheel af te blazen.

Nog voordat de AV hier een besluit over kan nemen werd uw verslaggever gisteren op de hoogte gebracht van de nieuwe oplossing en hoeft het organiseren van een Lustrumcantus niets meer in de weg staan.

Wel zijn de kosten van de nieuwe mogelijkheden behoorlijk hoog. De betrokken leden konden vermelden dat als het plan wordt doorgezet de kosten hoger zullen uitvallen dan de kosten voor de almanak. Aangezien de Leeden van Mores, behalve de Kanselier, allen lid zijn van de Commissie ter bevordering van de Budgetoverschrijding moet dat geen probleem zijn.

Het Lustrumjaar van Moresgenootschap Ius Sanctus loopt van 21 mei 2001 tot 21 mei 2002. Het populairste genootschap van ASV Taste bestaat precies tien jaar.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: