Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Mores Besloten

Wednesday, 18 Apr 2001 door Wouter

De Meern / Langweer, 18 april 2001.

De steeds hardnekkiger terugkomende geruchten over het "Mores Besloten" (voor niet ingewijden: het volgend jaar reeds traditionele Golftoernooi op de golfbaan van Sint Nicolaasga -"St. Niek" voor ingewijden- slechts toegankelijk voor leden van Moresgenootschap Ius Sanctus met GVB) blijkt op waarheid te berusten.

Dit jaar zal de traditie gestart worden; in de tweede week van juli zal op de golfbaan van St. Niek de eerste en daarmee volgend jaar traditionele "Mores Besloten" worden georganiseerd. Dit Golftoernooi, waarvan de exacte datum nog geheim wordt gehouden, zal - voor wat betreft het BBQ seizoen 2001 - duidelijk moeten maken wie de meest slagvaardige golfer binnen Moresgenootschap Ius Sanctus is. De titelhouder mag, gedurende het gehele BBQ seizoen 2001, op bijzondere gelegenheden het speciaal vervaardige oranje "Mores Besloten Jasje" dragen.

Samenhangend met dit gerucht heeft Uw verslaggever ook het bericht bereikt dat enkele Moresleden in hun tuin een oefengreen aan het aanleggen zijn. Dit om -zo vertelt een anonieme bron binnen het Genootschap- "er zeker van te zijn dat er op het korte werk geen slagen worden verloren; chippen en putten zijn tenslotte minimaal net zo belangrijk als de eerste, lange slagen. Overigens wordt ook gewerkt aan een zogenaamde Driving Range in genoemde tuin. De wijze waarop deze vorm gegeven gaat worden, wordt nog even "onder de pet" gehouden", aldus onze anonieme, maar zeer betrouwbare bron.

Indien meer bekend wordt over de Mores Besloten, zal dat via dit medium direct bekend worden gemaakt.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: