Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


MIS opent nieuwsjaarsborrel Taste met bierestafette.

Sunday, 06 Jan 2002 door Danny

Enschede,

De Leeden van Moresgenootschap Ius Sanctus hebben de nieuwjaarsborrel van ASV Taste zojuist geopend met een bierestafette. De borrel was nog geen vijf tellen begonnen of de gratis bieren werden naar de Bastetbiljart gebracht voor de start van de estafette tussen twee teams van Mores.

De plaatsvervangend en de door Rien Poortvliet gesponsorde Executeur-Generaal Nijkamp, gaf traditioneel het startsein door zijn eerste Tastebier van het jaar ad fundum te ledigen. Daarna begon de race, maar al snel bleek het team van Moreslid van der Veen, met daarin de Magistraat en Sleijsser te sterk voor het team van Welles met daarin Schenkel en den Braber. Desalniettemin stond een handjevol Tasteleden aandachtig te kijken naar het schouwspel. Mores was in the House !

Overigens werd door de aanwezige Moresleeden allereerst een toast uitgebracht op de Nederlandse Euro. "Leve de Euro!" klonk het dan ook door de nog redelijk lege kroegruimte. De nieuwsjaarsborrel is op dit moment nog volop aan de gang. De verwachting is dat vanavond het nieuws voor deze site, net als de bieren in Antigoon, in een redelijk tempo binnen zal komen. Uw verslaggever zal u zo goed mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen op de kroegvloer.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: