Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Promoactie website K en S

Monday, 23 Apr 2001 door Danny

Petjes, T-shirts, Schoenen, Pennen, Buttons en Broeken. Dat is het promomateriaal dat de Moresleden K en S hebben bedacht op hun eigen website te promoten. Beide leeden zijn van plan het groots aan te pakken en willen zoveel mogelijk bezoekers naar hun pagina trekken. Om de website www.svenschenkel.nl en www.kolbeek.nl te promoten zijn inmiddels al speciale jasjes gemaakt met daarop het adres. Verder zijn er vergaande plannen ontwikkeld voor het maken van een speciaal websitelied met als titel "WWW.KOLBEEK.NL en WWW.SVENSCHENKEL.NL" gebasseerd op het bestaande nummer WWW.ANITA.NL.

Voorlopig is er echter nog niet veel te zien op de website, maar hier zal snel verandering in komen, aldus K en S. Overigens leverde de nieuwe websites wel een probleem op, omdat K op de website van S stond en S op de website van K. Inmiddels is het namelijk al voorgekomen dat een aantal Leeden van Ius Sanctus het afgelopen weekend een aantal malen K verwarde voor S en S verwarde met K. Inmiddels is het probleem min of meer opgelost. S staat nog steeds op de website van K, maar K niet meer op S. Op de website van S is alleen maar het adres van deze site te vinden. Voorlopig vinden beide Heeren het overigens erg amusant als de naamsverwarring optreedt of als onwetende bezoekers weer worden teruggekoppeld.

Wanneer het offciŽle startsein wordt gegeven voor de promotionele actie van K en S wilden ze beiden nog niet bekend maken tegenover uw verslaggever. Verwachting is dat Koninginnedag hiervoor gebruikt gaat worden.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: