Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Erotische foto Magistraat in omloop

Sunday, 06 Jan 2002 door Danny

Enschede,

De Magistraat van Moresgenootschap Ius Sanctus staat op een erotische wijze op de foto met de vrouwelijke penningmeester van Taste. Dat is zojuist bekend geworden op SociŽteit Antigoon waar de nieuwjaarsborrel van studentenvereniging ASV Taste op dit moment in volle gang is.

Op de bewuste foto is de hand van de Magistraat te zien, op een niet nader te noemen plek, bij de penningmeester. Om de foto niet in het openbaar te laten zien werd deze in een gesloten bestuurskamer van Taste overhandigd aan de Magistraat door de betrokken penningmeester.

Daarna haastte het stel zich weer snel naar de kroeg om niet verdacht over te komen. Daar aangekomen deden ze mee aan de vogeltjesdans. Uw verslaggever heeft echter het hele schouwspel in de gaten gehouden en is zo alsnog achter de waarheid gekomen. Wanneer de bewuste foto op deze site te zien is, is vooralsnog onbekend. De foto is gemaakt tijdens het Oud en Nieuwfeest van Asgard.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: