Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Borrel vroeg afgelopen ondanks bierestafettes

Monday, 07 Jan 2002 door Danny

Enschede,

De nieuwjaarsborrel van ASV Taste, is ondanks de heftige start van Moresgenootschap Ius Sanctus, alsnog snel afgelopen. De leeden van het genootschap organiseerde tijdens de borrel spontaan een aantal bierestafettes om iedereen in de juiste stemming te krijgen, maar door het tijdstip van de borrel en de vergeetachtigheid van het bestuur ging iedereen weer snel naar huis.

De borrel vond namelijk plaats rond etenstijd en daar hadden de bestuursleden van de vereniging geen rekening meegehouden. Er waren dan ook geen hapjes aanwezig waardoor de aanwezige leden lichtelijk ontstemd raakte. Vooral ook omdat de borrel bijzonder gezellig was, waarbij meer dan de helft van de aanwezige leden meededen aan de bierestafettes. De dames van Taste bleven naar verluidt iets achter, maar dat mocht de gezelligheid niet drukken.

De bewoners van Asgard hadden om de feestvreugde te vergroten een fust bier meegenomen naar de borrel. Luidruchtig kwamen zij met het al opengemaakte fust binnen. Het fust was namelijk overgebleven van het Oud- en Nieuwfeest. Ondanks dat, heeft het feest dit jaar een record aantal bezoekers te verwerken gehad. Meer dan honderd mensen waren namelijk naar Asgard gegaan om het nieuwe jaar in te luiden.

Omstreeks 1900 uur was de nieuwjaarsborrel, die twee uur eerder was begonnen, alweer afgelopen. Diverse groepen Tasteleden zijn vervolgens Via Justitia eten gaan halen bij MC Donalds. Ook de Magistraat heeft daar samen met de vice-voorzitter van Taste zijn avondmaal gehaald.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: