Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Kroonprins niet naar Olympische Spelen

Wednesday, 09 Jan 2002 door Danny

Papendal,

Prins Willem-Alexander gaat vrijwel zeker niet naar de Olympische Spelen in Salt Lake City. Wel zal hij een maand later in dezelfde plaats de Paralympics, de Spelen voor gehandicapten, bezoeken.

Dit zeggen ingewijden uit de sportwereld. Gewoonlijk volgt de kroonprins en tevens lid van het Internationaal Olympisch Comité de sportprestaties vanaf de Olympische tribune.

Zelf wilde de kroonprins gisteravond op Papendal, waar hij de officiële overdracht van de twee Olympische equipes verrichtte, nog niet vertellen of hij bij de Winterspelen aanwezig zal zijn. ,,Máxima is de enige die nog niet weet waar de huwelijksreis naartoe gaat'', zei Willem-Alexander met een geheimzinnige glimlach. De openingceremonie van de Winterspelen is op vrijdag 8 februari, zes dagen na het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima. De Paralympics beginnen in de tweede week van maart.


(Bron: Algemeen Dagblad)


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: