Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Magistraat wordt moe van Ius Sanctus

Thursday, 10 Jan 2002 door Danny

Enschede,

De Magistraat van Moresgenootschap Ius Sanctus wordt moe van het genootschap. "Er gebeurd teveel op dit moment !" zei hij tegen uw verslaggever gisteravond laat. "Het is maar goed dat ik niet naar Enschede ben gekomen om te studeren" voegde hij vervolgens er cynisch aan toe.

Zo is het einde van de adspirantenperiode waarschijnlijk in zicht, komt het zeilen angstig naderbij, gaan er een tweetal leeden van het genootschap afstuderen en zijn er diverse ontwikkelingen op Oranjegebied. Om een beetje tot rust te komen gaat hij daarom ook vanavond weg uit Enschede en vlucht hij naar Rotterdam. "Ach, weer eens wat anders en even weg van alles en iedereen".

Wel wist de Magistraat uw verslaggever gerust te stellen. "Vrijdag ben ik weer terug en ik neem mijn proefdruk mee in de trein." De Hooghe Raad zal tot die tijd de zaken waarnemen in Enschede.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: