Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Spannende dag voor verslaggever

Friday, 11 Jan 2002 door Danny

Enschede,

Het is vandaag een spannende dag voor uw verslaggever. Na vandaag zal ik namelijk geen student meer zijn en de ontwikkelingen binnen het genootschap moeten volgen als burger. Zal wel even wennen worden.

Vooralsnog loopt alles op rolletjes. De presentatie is af, de voorbereidingen in het Amphitheater en Antigoon zijn getroffen. Al met al een leuke bezigheden, maar aan de andere kant ook erg vermoeiend.

Desalniettemin ziet het er goed uit, nu maar hopen dat de presentatie goed verloopt. Het ziet er naar uit dat het wel eens erg druk kan gaan worden vandaag. Er zijn meer dan 200 uitnodigingen verstuurd, en maar vijftien mensen hebben zich afgemeld. Overigens wil dat niet zeggen dat de rest dan maar wel komt, er zijn immers ook genoeg mensen die zich vergeten af te melden, maar het ziet er voorlopig goed uit.

Ondanks het feit dat het vandaag de laatste dag is voor uw verslaggever als student heeft hij zijn laatste kroegavond gisteravond toch maar suf thuis doorgebracht. Het is namelijk weer vroeg dag. De Moresleeden Sleijsser en Oosterhuis en adspirantlid Stam helpen vanmorgen vroeg mee met de opbouw in de kroeg. Daarnaast zijn de adspirantleeden van Dijk en Oosterhout vanavond ingeschakeld als chauffeur en is Moreslid Albers vandaag mijn geheugen. Bij voorbaat allen hartelijk dank voor de hulp.

Ik hoop iedereen later vandaag te zien en we maken er een mooi feest van. Willie, Jans en Van Hoevelaak hebben er in ieder geval zin in.

Loat Goan !


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: