Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Striptease bij MIS !

Sunday, 13 Jan 2002 door Danny

Enschede,

De Algemene Vergadering van Moresgenootschap Ius Sanctus gisteravond is “opgeleukt” met een striptease show. De Leeden van het genootschap hadden zojuist de vergadering beŽindigt en wilde zich klaar maken voor de inauguratieplechtigheid toen rond half twee de klapdeuren van Mark Twain open gingen en een stripteasedanseres op de bar sprong.

Voor de gelegenheid werd de AV in Mark Twain georganiseerd en daardoor was het genootschap in de gelegenheid een eigen feestje neer te zetten. Onder luid gejoel van een aantal opgewonden Heeren en romantische muziek gaf de striptease danseres een spetterende show weg. Vooral de Heeren Schenkel en Volleberg konden hun ogen niet van haar af houden en klommen bij haar op de bar.

Onder toeziend oog van haar bodyguard konden er echter geen vreemde dingen gebeuren, behalve dat binnen enkele tellen de Heeren spontaan met haar meededen. Nadat alle “geheimen” waren prijs gegeven verliet zij de bar weer en konden de Leeden beginnen aan de inauguratieplechtigheid.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: