Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Vier nieuwe MIS leeden !

Sunday, 13 Jan 2002 door Danny

Enschede,

Na het afstudeerfeest van afgelopen vrijdag werd er door de Leeden van het genootschap gisteravond weer een feestje gevierd. De vier adspirantleeden van het genootschap zijn namelijk, na een lange kandidaat- en adspirantperiode, eindelijk allemaal lid geworden van Moresgenootschap Ius Sanctus.

De opluchting was van de gezichten af te lezen, maar eindelijk was het gisteravond zo ver. De Leeden van het genootschap besloten tijdens de Algemene Vergadering dat de vier adspiranten allemaal lid mochten worden. Deze vergadering vond overigens plaats in de oude kroeg Mark Twain in Enschede. Een toplocatie. De hele dag al vonden er al diverse activiteiten plaats, waarbij Mark Twain als basis werd gebruikt.

Na een lange AV, waarbij het genootschap alsnog de beslissing (ordevoorstel) om per direct naar Heeg, Friesland te gaan terug draaide, werd voordat de inauguratieplechtigheid kon beginnen een striptease show bekeken. Zie elders op deze site. Een uurtje daarna werd het ledental van het genootschap op zestig gezet.

Heeren, Gefeliciteerd !


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: