Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Driedubbel feest voor uw verslaggever

Monday, 14 Jan 2002 door Wel

Enschede,

Bescheidenheid dient de mens moet uw vaste verslaggever hebben gedacht afgelopen weekend. Maar uiteraard komt Danny de V. er niet zo makkelijk vanaf bij zijn genootschap. Als er afgelopen weekend door iemand nieuws gegenereerd is, is het wel door uw vaste steun en toeverlaat wat betreft het nieuws op deze website.

Afgelopen vrijdag kreeg Danny zijn P-diploma door de Universiteit overhandigd. Als laatste vak had hij namelijk een P-vak bewaard en zijn afstudeerbegeleider vroeg zich af wie het had goedgekeurd dat Danny mocht beginnen met afstuderen, terwijl hij nog niet eens in het bezit was van zijn P.

Afgelopen vrijdag kreeg Danny ook zijn doctoraal diploma en kreeg als waardering voor zijn afstudeerverslag een zeven. Na een lange maar boeiende presentatie en na ettelijke vragen vanuit de commissie en uit de zaal kreeg Danny uiteindelijk het verlossende cijfer te horen. Danny is tegenwoordig Drs.

Afgelopen zondag heeft Danny de leeftijd van achtentwintig jaren bereikt. Deze heugelijke dag heeft Danny is tegenstelling tot het feest van afgelopen vrijdag in alle huiselijke rust doorgebracht.

Kortom, Danny driedubbel gefeliciteerd!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: