Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Prins Constantijn en Prins Harry in problemen

Tuesday, 15 Jan 2002 door Danny

Den Haag,

Prins Constantijn heeft eind vorig jaar zijn rijbewijs moeten inleveren, omdat hij te hard had gereden. Ook kreeg hij een boete. Hoe hoog die boete was, kon een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst gisteravond niet zeggen.

Ook wist de RVD niet hoeveel kilometer per uur de prins te hard heeft gereden. Constantijn, de derde en jongste zoon van koningin Beatrix, kreeg zijn rijbewijs een dag na de snelheidsovertreding terug ,,omdat het zijn eerste overtreding was'', zei de woordvoerder.

De politie hield Constantijn op 16 december aan op een snelweg in de buurt van Amsterdam. Waar precies wilde de RVD niet zeggen. Volgens de RVD is de zaak behandeld door het Openbaar Ministerie in Haarlem. Een woordvoerder daarvan kan echter geen verdere details geven.

Overigens heeft de Britse Prins Harry andere problemen aan zijn hoofd. De jongste zoon van prins Charles, wordt wellicht vervolgd voor het roken van hasj en het drinken van alcohol in openbare gelegenheden. Dat is gezien zijn leeftijd (17) niet toegestaan. Dat meldde de Britse omroepmaatschappij BBC maandag.

(Bron: Metro)


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: