Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Máxima's ouders op 2 februari in Londen

Wednesday, 16 Jan 2002 door Danny

Rotterdam,

De ouders van Máxima Zorreguieta zullen tijdens het koninklijk huwelijk op 2 februari in Londen zijn. Dat zeggen bronnen dichtbij de Argentijnse familie.

Wat Jorge en María del Carmen Zorreguieta precies in Londen gaan doen, is niet bekend. Wel zouden de ouders in de week ervoor `ergens in Europa' gaan skiën, aldus een goede bekende van het gezin. De Rijksvoorlichtingsdienst wilde gisteren niet op de berichten ingaan.

Máxima heeft 50 gasten kunnen uitnodigen voor haar bruiloft, zegt een ingewijde uit Buenos Aires. Voor Argentijnse begrippen, waar vaak honderden mensen worden uitgenodigd, is dat weinig. Uit Argentinië komen familieleden en enkele intieme vrienden over.

Haar broers Juan en Martín en zus Inez zullen van de partij zijn, alsmede haar halfzussen uit haar vaders eerste huwelijk. Van haar moederskant, de familie Cerruti, komen haar oom en vier tantes en de meeste van hun kinderen, Máxima's neven en nichten. De familie van vaderskant is veel kleiner. Daarvan zal waarschijnlijk alleen een tante de ceremonie bijwonen. Op de dag van het huwelijk zou een prominente rol zijn weggelegd voor Marcela Cerruti, een van Máxima's tantes. Zij zal nabij koningin Beatrix zitten, vooraan in de Beurs van Berlage en in de kerk, waar normaal gesproken Máxima's moeder zou hebben gezeten. Willem-Alexanders verloofde heeft een zeer hechte band met haar tante Marcela.

(BRON: ALGEMEEN DAGBLAD)


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: