Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Huwelijksspeldjes voor Ius Sanctus

Wednesday, 16 Jan 2002 door Danny

Enschede,

De organisator van "Ius goes to Trouwfeest" heeft dankzij een idee van een Moreslid het plan opgevat trouwspeldjes te gaan bestellen voor Ius Sanctus Leeden die hiervoor interesse hebben.

Vooralsnog ziet het er naar uit dat Leeden van het genootschap naar de Amsterdam Arena gaan en daarom zou de aanschaf van het officiŽle trouwspeldje een aardig detail kunnen zijn. Ook wanneer Ius Sanctus uiteindelijk toch niet naar de Amsterdam Arena mag, is het de moeite waard de huwelijksspeldjes te kopen.

Deze zijn te bezichtigen op www.nationaalhuwelijksfeest2002.nl. Leeden die interesse hebben kunnen dat kenbaar maken via het interne communicatiesysteem “Geblaat”. Aangezien het huwelijk al over twee weken plaats vindt is haast geboden. De deadline voor het bestellen is dan ook tot donderdag 17 januari 2002.

Daarnaast kunnen Leeden van Ius Sanctus zich ook opgeven voor het Oranjebal van de Oranjevereniging Enschede op 2 februari 2002. Meer informatie over deze gebeurtenis op Geblaat. Uw verslaggever zal voor beide acties voor de coŲrdinatie zorgen.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: