Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Vertrouwelijke stukken LBE online

Thursday, 17 Jan 2002 door Bastiaan

Utrecht,
Per ongeluk staan vertrouwelijke stukken van oudledenvereniging La Belle Epoque van Studentenvereniging Taste op internet. Een speciale zoekopdracht in zoekmachine Google toont delen van jaarverslagen.

Eerder bleek in Canada en Frankrijk gevoelige informatie eenvoudig bereikbaar via de zoekmachine. Uw reporter nam voor Nederland de proef op de som. Hij vond het jaarverlag van La Belle Epoque van 5 maart 1999.

Hierbij werd gebruik gemaakt van deze zoekopdracht.

Via Google is het reeds enige tijd mogelijk om behalve websites en afbeeldingen ook .doc- en .pdf-bestanden te doorzoeken. Op het Nederlandstalige deel van internet gaat het daarbij om circa 50.000 openbare bestanden.

Uw reporter nam contact op met een lid van La Belle Epoque. 'Hoe weet u dat ik in staat ben een mailserver voor LBE te operationaliseren? Staat dat op internet? Maar dat is helemaal niet de bedoeling.', reageert een lid van LBE. Hij zegt niet blij te zijn met de situatie en maatregelen te zullen treffen.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: