Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Nieuwe MIS Commissie's

Friday, 18 Jan 2002 door Danny

Enschede,

Ze zijn nog geen week officieel lid, maar nu al hebben een aantal nieuwe Moresleeden twee nieuwe commissie binnen Ius Sanctus opgericht. Dat bleek gisteravond op de kroegvloer van Antigoon, toen de nieuwe Leeden voor de eerste keer te bewonderen waren in hun nieuwe MIS kleding.

Het gaat hierbij om de commissie ter bevordering van “Meer plek op de kroeg voor Ius” (Doel: andere verticalen moeten ruimte inleveren ten gunste van Ius ) en het commissieplan ter bevordering van de “mobiliteit van de oranje borrel piano” (Doel: Geld inzamelen om het SB om te kopen om van het gezeur af te zijn dat de piano niet mag verschoven worden.)

De nieuwe Leeden zijn van mening dat er te weinig aandacht is voor beide aspecten op de kroeg en willen door middel van deze nieuwe commissies hier iets aan doen. Vooral het niet mogen verplaatsen van de piano is voor de meeste Leeden van Mores een doorn in het oog. Om dat protest kracht bij te zetten werd de piano gisteravond voor de ingang van Taste geplaatst met uiteraard alle gevolgen van dien.

Met de oprichting van de nieuwe commissies is de lange MIS lijst met tientallen commissies weer verder gegroeid. Overigens is de commissie GNE (Gebruik Nederlandse Euromunt) gisteravond tot actie overgegaan toen het wisselgeld van de tapper buitenlandse Euromunten bevatte. Gelukkig werkte de tapper goed mee en werd het wisselgeld omgeruild.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: