Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Duizenden vragen voor koninklijk bruidspaar

Monday, 21 Jan 2002 door Danny

Den Haag,

Ruim 3000 vragen zijn binnengekomen op de huwelijkswebsite van de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) voor prins Willem-Alexander en Máxima Zorreguieta. Honderd belangstellenden zijn op basis van hun vraag door de RVD geselecteerd om met het bruidspaar te chatten.

Veel vragen gaan over eetgewoonten van het paar, de cultuurverschillen, het gebruik van internet van de prins en zijn verloofde en hoe Máxima haar toekomstige positie ziet. De RVD hoopt dat deze vragen ook aan bod zullen komen, maar weet dat de tijd krap is, aldus een woordvoerder. Het bruidspaar streeft ernaar komende dinsdag alle vragen te beantwoorden. Onfatsoenlijke vragen worden verwijderd.

De chatsessie begint met een overzicht van de kennismakingsbezoeken van het paar in Nederland. Máxima en Willem-Alexander beantwoorden van 18.30 tot 19.30 uur de vragen. Er is een aparte website (www.222chat.nl) geopend waar andere bezoekers de chatsessie kunnen volgen. Dit is vooral gedaan om de eigen website (www.koninklijkhuis.nl) te ontlasten. Zij kunnen echter geen vragen stellen.

(Bron: Metro)


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: