Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Koninklijk paar uit de lucht; foutje van KPN

Wednesday, 23 Jan 2002 door Danny

Den Haag,

De chatsessie met kroonprins Willem-Alexander en zijn verloofde Máxima is dinsdagavond lelijk in het water gevallen. Kort na het begin van het gesprek via internet tussen honderd genodigden en het aanstaande bruidspaar liep de site van het koninklijk huis vast. Internetgebruikers kregen om even over half zeven een grijs scherm voorgeschoteld.

Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst is de sessie afgebroken wegens een technische storing bij KPN. KPN had tevoren gegarandeerd dat de gehele sessie vlekkeloos op het internet vanuit het Paleis Noordeinde zou worden uitgezonden, ongeacht de omvang van de belangstelling. Het bruidspaar verheugde zich erg op het rechtstreekse contact via het internet, en betreurt het ten zeerste dat het nu niet door kan gaan, aldus de RVD.

Voorafgaande aan het huwelijk zijn er volgens de RVD helaas geen mogelijkheden meer om nog een nieuwe chatsessie te organiseren.


(Bron Eindhovens dagblad en RVD)


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: