Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Ius Sanctus: kort nieuws

Wednesday, 23 Jan 2002 door Danny

MIS VOORBEREIDINGEN OP HET HUWELIJK

Enschede,

De MIS voorbereidingen voor het huwelijk van Kroonprins Willem-Alexander en Maxima zijn inmiddels begonnen. Vooralsnog gaan de geruchten dat er allerlei activiteiten op Antigoon georganiseerd gaan worden op 2-2-2. Waarschijnlijk zal op zeer korte termijn het programma door de Hooghe Raad van Moresgenootschap Ius Sanctus bekend gemaakt gaan worden. Het ziet er overigens naar uit dat Ius Sanctus het Oranjebal van de Oranjevereniging Enschede helaas niet zal kunnen gaan bezoeken. Alternatieven worden bedacht.


MIS SITE SCOORT WEER HOOG

Enschede,

Voor de tweede achtereenvolgende dag heeft de website van Moresgenootschap Ius Sanctus een hoog bezoekersaantal gehad. De 219 pageviews van eergisteren werd niet gehaald, maar 159 pageviews is nog steeds extreem hoog en ook weer hoger dan het oude record van 139 pageviews van 8 augustus 2001. Waarschijnlijk heeft dit hoge aantal pageviews te maken met de nasleep van het nieuws van eergisteren. Toen werd bekend dat de Magistraat zijn eigen “Maxima” heeft gevonden. Binnenkort een exclusief interview met de First Lady van het genootschap op www.ius.org.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: