Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Weer Moreslid gevallen voor Bastetvrouw !

Wednesday, 23 Jan 2002 door Danny

Enschede,

De Leeden van Moresgenootschap Ius Sanctus worden overmeesterd door de vrouwen van Damesdispuut Bastet. Naar verluidt is, naast de Magistraat, een tweede Moreslid gestrikt door een Bastet vrouw.

Deze roddel, die voor 100 procent waar blijkt te zijn, is zojuist verschenen op de site van Bastet in de roddelrubriek:

"De Heryt-Tep heeft vannacht bezoek gehad. Zij sleepte een moresman mee naar huis om knus in haar 1 persoonsbedje te overnachten. De betreffende moresman, Hilco K., schoot zonder te ontbijten het huis uit." (Bron: Bastet.nl.nu)

Het betreffende Moreslid, Hilco K. heeft de roddel zojuist aan uw verslaggever bekend. Hij heeft inderdaad de nacht doorgebracht bij notabene de buurvrouw van uw verslaggever; Rixt W. Saillant detail is dat deze Bastetvrouw eergisteren met een acht is afgestudeerd van de Saxion Hogeschool Enschede. Hilco K. zoekt het dus hoog op.

Hoe één en ander nu verder gaat verlopen is onbekend, maar het moge duidelijk zijn dat Ius Sanctus Leeden massaal vallen voor de charmes van de vrouwen van Bastet.

Overigens waarschuwt de plaatsvervangend Hoofd Rampenstaf Calamiteitencommissie MIS / afd. Westen de Leeden van Mores voor de charmes van de vrouwen van Bastet. "Het is niet alleen maar glitter en glamour" aldus het Hoofd Rampenstaf op het interne communicatiemiddel "Geblaat". Uw verslaggever zal u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: