Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Roddel en achterklap scoren !

Thursday, 24 Jan 2002 door Danny

Enschede,

Het is de afgelopen dagen weer onomstotelijk bewezen. Roddel en achterklap scoren, vooral als de roddel waar blijkt te zijn. Ook gisteren heeft men massaal de site van Moresgenootschap Ius Sanctus bezocht.

Het record van afgelopen maandag met 219 pageviews werd met 19 pageviews overtroffen en kwam daarmee op een nieuw record van 238 pageviews. Het nieuws dat wederom een Moreslid was gevallen voor een Bastetvrouw, eerst op www.bastet.nl.nu en toen op www.ius.org, zorgde voor wederom voor een enorme stijging van het aantal bezoekers op de site van het genootschap. Ook het nieuws over het sneeuwgehalte in Risoul kan hier overigens een positieve bijdrage aan geleverd hebben, aangezien veel Leeden van Mores meegaan doen aan de Mores Snow Show.

Het aantal pageviews op de Moressite steeg gisteren op dezelfde spectaculaire wijze als afgelopen maandag toen bekend werd gemaakt dat de Magistraat een First Lady had gevonden.

Het oude record van 138 pageviews van 8 augustus 2001 werd maandag, dinsdag en dus ook gisteren met gemak verbroken. Maandag werd afgesloten met 219 pageviews, dinsdag 159 en gisteren dus met een nieuw megarecord van 238 !

Normaal gesproken ligt het aantal pageviews rond de 70 à 90, maar de afgelopen week is het een gekkenhuis. Uw verslaggever kan bijna al het nieuws niet meer aan en volgens één van de betrokkenen: “je wordt gewoon geleefd door www.ius.org en www.bastet.nl.nu !”

Opvallend is dat dit soort roddels bijzonder snel verspreiden door Enschede. Nadat uw verslaggever boodschappen had gedaan en daarbij verschillende bekenden was tegen gekomen was iedereen al op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Uitleg geven is niet meer nodig.

Ook de betrokken personen hoeven op deze wijze niets meer uit te leggen. Wel is het zo dat zij massaal werden gebeld nadat bekenden het nieuws hadden gelezen. Dit om te vragen of het allemaal wel klopte. Voor al deze mensen de overbodige boodschap: alles wat op de Moressite staat is waar !


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: