Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Er zit MIS muziek in "De Oranjen Schijf"

Friday, 25 Jan 2002 door Danny

Enschede,

Moresgenootschap Ius Sanctus heeft er weer een nieuwe commissie bij. Ditmaal heeft een tweede nieuw subjectlid, namelijk Moreslid van Dijk samen met de Magistraat de Commissie "De Oranjen Schijf" opgericht. Veel willen ze erg nog niet over zeggen, maar de doelstelling van de commissie is vrij ambitieus.

Deze commissie wil er namelijk voor gaan zorgen dat alle( of zoveel mogelijk) Leeden van het genootschap de vele bekende, beruchte, mooie en de vaak gezongen MIS liederen op cd gaan zetten. Concreet zijn de plannen niet, maar volgens de betrokken commissieleeden willen zij de Leeden van Mores in een opnamestudio bijeen krijgen om de cd op te nemen.

Onduidelijk is of de cd ook daadwerkelijk op de markt gebracht gaat worden. Voorlopig moeten de Leeden van Mores het geduld maar even opbrengen. “Nadere informatie volgt zo snel mogelijk.” aldus één van de commissieleeden.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: