Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Moreslid Engel heeft er zin in !!!

Friday, 25 Jan 2002 door Danny

Enschede,

“An analysis to improve the performance of the TNT-HI-Tech Logistiscs warehouse operation.” Dat is de titel van het afstudeeronderzoek van Moreslid Engel, die vandaag gaat afstuderen. Uw verslaggever belde hem op en vroeg aan hem of hij de zenuwen nog de baas was.

“Zenuwachtig ben ik niet, ik heb er wel zin in” aldus Engel. “Ik heb gistermiddag even met Peter geoefend in de zaal en dat ging al heel goed, een goede voorbereiding is immers het halve werk, nietwaar?” De afgelopen acht maanden is Moreslid Engel met zijn onderzoek bezig geweest. “Op zich wel lastig om het hele verhaal, waar je acht maanden mee bezig bent geweest in dertig minuten te proppen”.

Opmerkelijk is dat Moreslid Engel, in tegenstelling tot heel veel afstudeerders het hele verslag in het Engels heeft geschreven. Hoe zit het dan met z’n praatje ? Engel: “Nee, hoor maak je maar geen zorgen, het praatje hou ik gewoon in het Nederlands.” Uw verslaggever is opgelucht, een technisch verhaal is immers in het Nederlands al ingewikkeld genoeg.

Na zijn praatje de afstudeerborrel op sociŽteit Antigoon. “Het gaat wel druk worden geloof ik, ik heb in ieder geval 150 mensen uitgenodigd, waarvan ik verwacht dat er wel 100 zullen komen.” Dat wordt dus weer erg gezellig. “Zeker, weten en vooral de Leeden van Ius Sanctus moeten maar vooral heel erg veel gaan zuipen op mijn kosten, nu kan het !” aldus Engel. Op zich geen moeilijke opgave dus, die Mores vandaag staat te wachten…


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: