Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Moresmannen winnen DJ Contest

Friday, 25 Jan 2002 door Danny

Enschede,

Gisteravond vond bij ASV Taste een DJ contest plaats. Deze gelegenheid werd aangegrepen door een tweetal moresleden om zich eens te laten zien. DJ Anita (Arjan Oosterhuis) en MC Sabrina (Sven Schenkel) kwamen met pruik en zonnebrillen de buhne op.

Na een daverend begin werden alle muzieksoorten door elkaar gesmeten. "Do the Bartman", "Waarheen Waarvoor" van Annie de Rooy, "No limit" van 2 Unlimited, "Eins, Zwei, Polizei" van Mo-Do tot een remix van "I will always love you". Ook zonder publiek was het een groot feest.

Aan het einde van de avond werd bekend gemaakt dat DJ Anita en MC Sabrina het beste voor de dag waren gekomen en de mooiste plaatsjes aan elkaar hadden weten te draaien.

DJ Anita en MC Sven willen graag hun leermeesters Bastiaan K. en Martijn van 't W. bedanken voor de gedegen opleiding. Naast dit bedankje willen DJ Anita en MC Sven een medaille ontvangen voor het hooghouden van de eer van het genootschap.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: