Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Hopmannen Klooster en van den Berg vermaken zich in binnenstad

Saturday, 26 Jan 2002 door Danny

Enschede,

Strak in driedeel, voorzien van Oranje das en een fluitje loopt Moreslid Klooster vandaag als een echte Hopman door de binnenstad van Enschede. Aan zijn rechterhand, mede-hopman en Moreslid van den Berg. Een gevarieerd gezelschap van Taste leden met hun broertjes en zusjes volgen hen en luisteren aandachtig naar hun boeiende verhalen.

Het is vandaag broertjes en zusjes dag voor Taste leden. Een dag om de broertjes en zusjes te laten zien wat er nu allemaal zoal gebeurd in Enschede en waarom studeren hier zo leuk is. Moreslid Klooster en Moreslid van den Berg, die in Enschede zijn vanwege het afstuderen van Moreslid Engel gistermiddag, hebben hun kans gegrepen. Klooster gooit al zijn charmes en padvinderijtechnieken in de strijd om de groep te vermaken.

Voor het huis van uw verslaggever blijven zij even staan en klimt Hopman Klooster op een bankje om de groep toe te spreken. Even allemaal zwaaien naar het huis van uw verslaggever, uw verslaggever zwaait terug en komt niet meer bij van het lachen als de grote groep mensen terug zwaaien. Het winkelend publiek staat even stil en begrijpt niets van de commotie. Na een dertig seconden durend "zwaai-moment" vindt Hopman Klooster het genoeg geweest, blaast op z'n fluitje, en neemt de groep weer mee.

Breed glimlachend verdwijnen zij weer uit beeld, gevolgd door de Moresleden Schut, Eikhout, den Braber en alle andere Taste leden met hun broertjes en zusjes. Moreslid Klooster en Moreslid van den Berg hebben vandaag ongetwijfeld de dag van hun leven.

Leve de padvinderij ! Leve de Hopmannen Klooster en van den Berg !


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: