Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Wim-Lex en Maxima van de muur geflikkerd!

Monday, 28 Jan 2002 door Wel

Enschede,

De foto(puzzel) die de kandidaten twee maanden geleden aan de sociëteit hebben aangeboden is gister naar beneden gekomen. De lijst had een prominente plaats gekregen achter de bar in de grote sociëteit, maar verloor al na één seconde zijn verbinding met de muur en kletterde naar beneden. Hierbij verloor moreslid Arjan O. bijna het leven, aangezien hij een stuk glas in zijn hals kreeg.

De 'vrienden van de bovensocieteit' hadden gistermiddag de kroeg enigszins opgelapt en wilden als toetje het bruidspaar een nieuw plaatsje geven. De te goedkope lijst viel echter uit elkaar en sneuvelde. Er zal een nieuwe lijst aangeschaft moeten worden om het stel weer in de sociëteit te kunnen tonen. De vrienden denken er nog over om de kopers van de lijst aan te klagen i.v.m. de waarschijnlijk te lage prijs en bijbehorende kwaliteit van de lijst.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: