Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


MIS helpt Oranjevereniging

Tuesday, 29 Jan 2002 door Danny

Enschede,

Een aantal Leeden van Moresgenootschap Ius Sanctus gaan a.s. donderdag de Oranjevereniging Enschede helpen bij het inloopconcert op de Oude Markt. Het inloopconcert wordt georganiseerd door de Oranjevereniging in verband met het huwelijk van Prins Willem-Alexander en Maxima.

Van 19:00 uur tot 22:30 kunnen burgers van Enschede het gratis concert bezoeken en binnen komen wanneer ze willen. De Leeden van Ius Sanctus staan voor de ingang van de kerk en heten de bezoekers van harte welkom, houden buiten de boel in de gaten en delen folders uit voor de vereniging.

Inmiddels doen zo'n zeven mensen mee, en zijn er een aantal mensen die ietsje later komen. Het wordt dus erg gezellig donderdagavond op de Oude Markt. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het Oranjefeest in de Amsterdam Arena vrijdagavond ook al in volle gang. Zo'n drie-en twintig Leeden van het genootschap gaan mee naar Amsterdam om daar het Nationaal Huwelijksfeest bij te wonen.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: