Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Magistraat Kolbeek in de krant !

Wednesday, 30 Jan 2002 door Danny

Enschede,

De Magistraat van Moresgenootschap Ius Sanctus komt, samen met een paar andere Enschedeërs, in de krant. De regionale krant voor Twente, de Twentsche Courant Tubantia, schrijft namelijk een stuk over het Nationale Huwelijksfeest in de Amsterdam Arena.

Het artikel gaat over Enschedeërs, die vrijdag in de Amsterdam Arena, aanwezig mogen zijn bij het feest met Prins Willem-Alexander en Máxima. In totaal zullen eenentwintig Leeden van Moresgenootschap Ius Sanctus, waaronder de Magistraat, daarbij aanwezig zijn. Naast een aantal andere personen, die door de regionale krant al waren benaderd, waren de journalisten gisteren ook nog op zoek naar een student en legde deze vraag neer bij de gemeente Enschede. De keuze was dan ook snel gemaakt en de Magistraat van Moresgenootschap Ius Sanctus werd benaderd voor het artikel.

Naast een artikel in de krant zal er ook een foto bij het artikel geplaatst gaan worden. De Magistraat zal zichzelf daarvoor in rokkostuum hijsen, uiteraard voorzien van de bekende rood-wit-blauwe Moresstrik, die afgelopen zeilen werd aangeschaft. Deze kleding zal de Magistraat ook in de Amsterdam Arena gaan dragen. De foto en het artikel worden donderdag gemaakt en komen vrijdag in de krant. Het stuk zal ongetwijfeld ook online geplaatst gaan worden op de site van de Twentsche Courant Tubantia.(www.tctubantia.nl)


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: