Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Moreslid viert huwelijk op ambassade

Thursday, 31 Jan 2002 door Danny

Enschede,

Moreslid Vaster, die vanwege zijn studie momenteel in Zuid-Afrika verblijft, viert de huwelijksvoltrekking tussen Willem-Alexander en Máxima op de Nederlandse Ambassade. Het jonge Moreslid kreeg daarvoor gisteren een uitnodiging.

Volgens Vasters is de ambassadeurswoning één van de grootste villa's in Pretoria. Gelukkig heeft hij wel zijn oranje-blauwe zeildas meegenomen. Na afloop vindt er een groot feest plaats in de Poort van Amsterdam.

Volgens Moreslid Zijlstra zijn dit soort feestje erg bijzonder. “Er gebeuren dan de meest rare dingen, bijvoorbeeld ambassadeursvrouwen die dronken in het zwembad springen !”Of dit soort praktijken ook in Zuid-Afrika plaats vinden zal Moreslid Vasters a.s. zaterdag met eigen ogen kunnen aanschouwen.

Vasters is de komende drie maanden in Zuid- Afrika als assistent-uitvoerder en begeleidt daar een bouwproject. “Twee studenten van de UT zijn daar al mee begonnen, en ik ga samen met een andere UT student het proces afronden.” zei Vasters al eerder op www.ius.org. Naast het vervullen van zijn stageopdracht zet hij zich tevens in voor de calamiteitencommissie van Ius Sanctus en is daarmee tijdelijk Hoofd Rampenstaf Calamiteitencommissie MIS / Zuid-Afrika.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: