Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


MIS takenpakket door Oranjevereniging uitgebreid

Thursday, 31 Jan 2002 door Danny

Enschede,

Een aantal Leeden van Moresgenootschap Ius Sanctus die a.s. donderdag de Oranjevereniging Enschede gaan helpen bij het inloopconcert op de Oude Markt krijgen het druk.

Eerder was het de bedoeling dat de Leeden van Ius Sanctus voor de ingang van de kerk zouden staan en de bezoekers moesten verwelkomen, buiten de boel in de gaten moesten houden en folders moesten uitdelen voor de vereniging. Na een email wisseling tussen uw verslaggever en de Oranjevereniging blijkt dat er een aantal leuke klusjes zijn bijgekomen. De Leeden van Mores gaan namelijk ook oranjestrikjes en stropdassen voor de Oranjevereniging verkopen en de zangers / artiesten voorzien van drankjes.

Het inloopconcert wordt georganiseerd door de Oranjevereniging in verband met het huwelijk van Prins Willem-Alexander en Máxima. Van 19:00 uur tot 22:30 kunnen burgers van Enschede het gratis concert bezoeken en binnen komen wanneer ze willen. Het wordt dus erg gezellig donderdagavond op de Oude Markt. Overigens zal voor aanvang van het concert een foto gemaakt worden van het genootschap voor de Twentsche Courant Tubantia.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: