Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Zware boete voor OPA !

Thursday, 31 Jan 2002 door Danny

Enschede,

OPA heeft een boete gekregen. Dat heeft uw verslaggever vandaag te horen gekregen. Volgens het Ministerie van Justitie is OPA en daarmee Moresgenootschap Ius Sanctus in overtreding geweest. Het gaat om een boete van 222,35 Euro.

De overtreding werd op 19 september 2001 begaan op de campus van de Universiteit Twente. OPA was daar tijdelijk even geparkeerd, omdat de Leeden van Moresgenootschap Ius Sanctus op zoek waren naar een goede standplaats voor de oude SRV wagen. Echter daarbij werd de wagen te laat afgemeld, zodat het genootschap hiermee in overtreding was.

“Voor motorrijtuig waarvoor kenteken is afgegeven, niet de vereiste verzekering afgesloten en in stand gehouden”is de officiŽle overtreding die het genootschap heeft begaan. Het hoge bedrag moet voor 18 februari 2002 betaald zijn, gebeurd dat niet op tijd, dan wordt de boete verhoogd tot 279,07 Euro. Het bedrag zal door alle Leeden van Ius Sanctus betaald moeten worden.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: