Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Verontrustend telefoontje voor de verslaggever

Wednesday, 06 Mar 2002 door Sven

Uw verslaggever heeft 5 minuten geleden een verontrustend telefoontje uit de Universiteitsbibliotheek van de Universiteit Twente gekregen. Een in een benarde positie zittende moresman, M.v.d.V., belde overhit op. Hij werd in zijn mannelijkheid aangetast toen hij geheel onverwacht een 'vrouw met das' zag lopen. M.v.d.V. fluisterde naar uw verslaggever dat hij groot gevaar loopt.

Uit voorzorg heeft de betreffende moresman alle deuren van de bibliotheek gebarricadeerd. Dit om het de 'vrouw met das' op zijn huidige positie te houden en straks makkelijk te kunnen overmeesteren. M.v.d.V. roept daarom alle grote en stevige mannen op om naar de Universiteit Twente te gaan en aldaar een grote klopjacht naar de 'vrouw met das' te organiseren. Er is haast bij geboden.

Ook vraagt de heer V.d.V. om een reddingsactie vanuit de vijver voor de Universiteitsbibliotheek. Dit om hem te redden uit de bibliotheek, zodat hij zijn mannelijkheid te behouden. Er wordt binnen de actieve Leeden van Moresgenootschap druk gespeculeerd over hoe de heer V.d.V. kan worden gered uit de bibliotheek. Er schijnt op een heerenhuis, aan de Noorderhagen een opblaasbaar bootje te liggen, welke erg makkelijk gebruikt kan worden. Het wordt afwachten voor de mensen die geen hulp kunnen bieden of M.v.d.V. gered kan worden. De Calamiteitencommissie van Moresgenootschap Ius Sanctus is inmiddels op de hoogte gebracht. Uw verslaggever houdt u op de hoogte.

Nader bericht volgt...


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: